BREASS UIT DONGEN IS DE ADVISEUR GERICHT OP FINANCI╦LE DIENSTEN IN DE PARTICULIERE- EN ZAKELIJKE MARKT.

BreAss > Financiële diensten > Sparen en beleggen

SPAREN

Sparen via een spaarrekening is nog altijd één van de veiligste manieren om je geld weg te zetten. Je krijgt rente over het uitstaande bedrag en kan kiezen of je het spaarsaldo direct wilt opnemen of het voor langere tijd vast zet; sparen in deposito.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om eenmalig een inleg te doen op de spaarrekening of je kunt maandelijks automatisch sparen. Sluit hier eenvoudig en direct je spaarrekening af op de button aan de rechterzijde.

Sparen voor later, zie pensioen.

BELEGGEN

Wil je op zoek naar een hoger rendement, dan zijn beleggingen een logische keuze. Over de afgelopen 30 jaar hebben beleggingen een hoger rendement behaald dan de traditionele spaarrekening. Echter is een kanttekening hieromtrent wel op zijn plaats. Doordat aandelenkoersen enorm kunnen schommelen, brengt beleggen een risico met zich mee. De hoogte van dit risico is afhankelijk van de beleggingskeuze die je maakt.

Beleggingskeuze
Je kunt zelf aandelen aan- en verkopen. Je zult dan de beleggingen goed in de gaten moeten houden door ontwikkelingen en prognoses van het bedrijf op de voet te volgen. Dit is namelijk enorm van invloed op de waarde van een aandeel.
Wil je dit niet? Dan is beleggen in een beleggingsfondsen een goede optie. Een groep professionals beheert het beleggingsfonds en je hoeft enkel een keuze te maken voor een type beleggingsfonds, bijvoorbeeld een geldmarkt fonds, aandelenfonds Europa fonds of vastgoedfonds.


© 2023 BreAss | Disclaimer & Privacy